Ometta - tunnelmallinen juhlapaikka

Astuessasi sisään kivisestä kaariholvesta juhlavaan tilaan, näet ison lohkopintaisen kivitakan  sekä 1700 –luvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät. Vanhat käsin veistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan. Ometta on ainutlaatuinen ympäristö ja sen ravintolasali toimii sekä kokous- että juhlatilana. Yläkerrassa on kaksi erillistä täyskorkeaa parvea, joita voi käyttää niin ryhmätyö- kuin juhlatilanakin. Ravintolasalin alakertaan mahtuu 80- 90 henkeä juhlimaan vaikkapa häitä tai syntymäpäiviä. Yläkerran parville, joista avoin näköyhteys alakerran saliin, mahtuu 15-20 henkeä.

Ometan hevostallista löytyy baari A-oikeuksin sekä laadukas valikoima viinejä ja muita alkoholijuomia. Ometan kuuluisa noutopöytä on katettu tilan vanhoille hevoskärryille. Yläkerrassa on orkesterille erillinen parvi, jonne on oma kulkuyhteys.

Ometassa onnistuu myös vihkiminen.

Asiakkaiden ei tarvitse käyttää omia kulkuvälineitä liikkuakseen juhlatilasta huvilamajoitukseen, vaan tilasta liikennöi legendaarinen Lehmonkärjen oma Pendolino, joka huolehtii asiakkaat Lehmonkärjen huvila-alueelle tilauksesta. Virittäydy pikkujoulutunnelmaan jo junamatkalla! Kuljetukset vain tilauksesta.

Ometta ravintolan ympäristön iso pihapiiri sopii myös ulkotapahtuman järjestämiseen. 

  • Henkilömäärä: max. 120 henkilöä
  • Juhlatilan pinta-ala: 350 m2 parvet mukaan lukien
  • Koko Ometan pinta-ala: 450 m2

Catering: Lehmonkärjen catering hoitaa tarjoilun.

Majoitus: Huvilamajoitus Lehmonkärjen huvila-alueella 2 km etäisyydellä Ometasta. Ometasta mahdollisuus kuljetukseen huvila-alueelle Lehmonkärjen omalla pendolinojunalla. Muut juhlapaikat ovat kävelymatkan päässä huviloista.

Erikoisuus: Tilassa on A-anniskeluoikeudet.

Katso Ometassa kuvattu musiikkivideo viereisestä linkistä.

  • Ometassa esiintyminen onnistuu luontevasti

    Ometassa on hyvä puitteet erilaisten esityksien järjestämiseen.
  • Ometta sopii niin kokous- kuin juhlatilaksi

    Ometassa on A-oikeudet.