Villa Aurum

Villa Aurum on vuonna 2010 valmistunut Lehmonkärjen suurin majoitushuvila. Pinta-alaa on 230m2, lisänä laajat terassit. Tikkurilan ammattilaiset ovat avustaneet skandinaavisen ilmeen ja värimaailman suunnittelussa. Villa Aurumissa on yhteensä seitsemän 2hh, joista alakerran neljä makuuhuonetta on sisustettu vuodenaikojen mukaan. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja televisio. Lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy 1-2 vuodetuolia.

Villa Aurum on loistava juhlapaikka pienempiin juhliin, kuten syntymäpäiviin tai asiakastilaisuuteen. Keittiö on hyvin varusteltu ja siellä on astiasto 35 hengelle. Keittiön pöydän ympärille mahtuu 14 henkilöä. Ruoat on mahdollista valmistaa itse tai tilata Lehmonkärjen omasta cateringista. Ruoat toimitetaan Villa Aurumiin tilauksesta ja voit istahtaa valmiiseen pöytään. 

Villa Aurumista löytyy suuret saunatilat pukuhuoneineen ja pesuhuoneineen. Pukuhuoneen yhteydessä on wc ja pesuhuoneessa on 3 suihkua. Ulkoterassilla on iso kuumavesiallas hierontatoiminnoin.

Kysy lisää myynnistä.

  • Villa Aurum

    Juhlapaikka max. 40 hengelle.
  • Villa Aurumin keittiö

    Keittiö on hyvinvarusteltu.
  • Villa Aurumin morsiussviitti