Vip-huvila

Vip-huvilassa on juhlallisen korkea ja avara olohuone, josta avautuu huikeat näkymät Päijänteelle. Tunnelmallisessa erkkeritilassa voit rentoutua katsellessasi loimukivisen kivitakan tulta sekä lasierkkeristä avautuvaa luontoa.

Huvila on aivan Päijänteen rannassa ja sen suuri terassi mahdollistaa grillijuhlien toimivuuden sekä jopa illallistarjoilut ulkosalla sään salliessa. Vip-huvilan kiistaton erikoisuus on ovaalin muotoinen Hot tub -kuumavesiallas 10 hengelle, joka löytyy alaterassilta heti rannan tuntumasta. Vip- huvilasta löytyy myös hyvä seurustelusauna muotoistuimineen. Olohuoneeseen mahtuu noin 17 henkilöä viettämään juhlia tai nauttimaan illallista.

Huvila sopii erityisesti muun muassa pieniin juhlatilaisuuksiin ja perheen parissa vietettyihin syntymäpäiviin. Samassa rakennuksessa on kätevästi majoitustilaa 10 hengelle kahden hengen huoneissa.  Mikäli lisämajoitustilaa tarvitaan, kävelymatkan päässä (200 m) on lisää majoitushuviloita.

Illallisen voitte tilata cateringpalvelustamme, joko vip-huvilalle tai elämykselliseen kohteeseemme, kuten metsästysmajalle.

VIP- huvilalle voi myös saapua Päijänteeltä isommallakin veneellä tai lennättää vieraat helikopterilla suoraan läheiselle isolle hiekkarannalle. Vip-huviloillemme on mahdollisuus myös tilata erilaisia rentouttavia palveluita, kuten hierojia, liikunnanohjaajia tai ohjelmallisia aktiviteetteja.

Ohjelmapalvelut

  • Henkilömäärä: Max. 17 henkilöä
  • Olohuone/oleskelutilan pinta-ala: 70m2
  • Koko huvilan pinta-ala: 160/ 200 m2

Tekniikka: Radio/cd-soitin, televisio + dvd-soitin

Catering: Mahdollisuus tilata ruokailu Lehmonkärjen catering tai pitopalvelu

Majoitus: Majoitustilaa 10 henkilölle/2hh, 5 henkilölle/1hh, lisämajoitustila n. 200 metrin etäisyydellä

Erikoisuus optiona: Hot tub-lämminvesiallas (optiona), terassilla iso kaasugrilli, mahdollisuus Marleena – lautta risteilyyn (optiona).

  • Huvilaan kuuluu oma laituri ja soutuvene

  • Saunasta on näkymä suoraan Päijänteelle

    Muotoillut lauteet takaavat miellyttävän saunakokemuksen.