Juhlat ja juhlaruoka

Oma hääfacebook-sivustomme: www.facebook.com/juhlalehmonkarki

Juhlatilat Lahden seudulla Asikkalassa Päijänteen rannalla.

Lehmonkärjen kaunis ympäristö ja upeat juhlatilat tarjoavat unohtumattomat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhliin. Esimerkiksi edustushuvila Isohaapa Päijänteen rannalla, on onnistunut valinta esimerkiksi häiden, sukujuhlien ja syntymäpäivien pitopaikaksi. Lisäksi uusi design huvila Villa Vellamo takaa unohtumattoman miljöön suuriakin juhlia varten.

"Kyllä se kuukin kirkas on, mutta aurinko voittaa senkin, oman kullan katsanto käy läpi sydämenkin."

Valitse juhlaan sopiva juhlatila

Juhlan järjestämisessä täytyy ottaa huomioon monia asioita. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla autamme ja opastamme sinua esimerkiksi häittesi suunnittelussa ja järjestämisessä. Lehmonkärjessä on useita erilaisia ja muunneltavissa olevia juhlatiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Suurimmat juhlat  voi järjestää design huvila Villa Vellamossa max.250 hlöä, edustushuvila Isohaavassa max.120 hlöä tai ravintola Ometassa max.110 hlöä. Pienempiä juhlia on mahdolisuus järjestää huviloiden lisäksi Villa Aurumissa, Haanokissa ja Metsästysmajalla.

Lehmonkärjen catering 

Lehmonkärjen catering hoitaa ruokatarjoilun juhlaan kuin juhlaan. Otamme huomioon erityisruokavaliot ja -toiveet. Katso esimerkkimenut "Catering" -osiosta. Menut voi tilata sellaisinaan tai niitä voi muokata omien toiveiden mukaisiksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.

Lehmonkärjessä on mahdollista myös majoittua juhlien jälkeen. Juhlapaikkojen läheisyydessä on useita erilaisia mökkejä ja huviloita.

Ota ajoissa yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Katso, mitä naimisiin.info -sivulla puhutaan Lehmonkärjessä järjestetyistä häätilaisuuksista

 

Oma Hääfacebook-sivumme www.facebook.com/juhlalehmonkarki

 

 

  • Villa Vellamo

  • Villa Vellamon morsiussviitti

  • Edustushuvila Isohaapa

    Hääkattaus edustushuvila Isohaavassa.
  • Morsiussviitti Villa Aurumissa