Kokoushuvilat ja kokoustilat

Kokoushuvilat - luxusta kokouksiin Lahden seudulla Asikkalassa

Tee seuraavasta kokouksestasi elämys vailla vertaa ja pidä se meillä Lehmonkärjessä, Päijänteen rannalla. Lehmonkärjen kokouspalvelu tarjoaa ammattitaitoisia ja laatukriteerit täyttäviä kokouspaketteja yrityksille. Monipuoliset, helposti muuttuvat kokoustilat ja kokousvälineet sekä osaava henkilökuntamme takaavat erinomaiset puitteet onnistuneelle kokoukselle. Kokouspaikkamme sijaitsee Päijät-Hämeen Asikkalassa lähellä Lahtea ja vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tarjolla on useita erikokoisia kokoustiloja Lahden alueella

Meillä on useita erilaisia ja erikokoisia kokoustiloja Päijänteen rannalla. Kokouspaikkana Lehmonkärki on rauhallinen ja kokoustilat ovat etäällä toisistaan, joten yksityisyys on taattu. Lehmonkärjessä voi pitää jopa 160 hengen kokouksen. Kaikissa kokoustiloissa, edustushuvila Isohaapaa lukuun ottamatta, on myös yöpymismahdollisuus. Isohaavassa kokoustaan viettävät voivat yöpyä alueen huviloissa, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä Isohaavasta.

Lisäksi kaikista kokoushuviloista löytyy omat saunatilat puku- ja pesuhuoneineen. Saunan yhteydessä on mahdollista käyttää myös ulkoporeallasta tai vuokrata savusauna, joka sijaitsee aivan Päijänteen rannalla.

Herkulliset kokousmenut pitävät mielen virkeänä kokouspäivänä

Lehmonkärki on tunnettu maukkaasta ruoastaan, jota valmistamme tarvittaessa eksoottisemmassakin ympäristössä. Jos haluat kokea jotain erilaista, järjestämme ruokailun vaikkapa Metsästysmajalle. Tila toimii tarvittaessa myös kokoustilana ja on A-oikeuksin varustettu. Keittiömme herkullisista ruokailuvaihtoehdoista voit valita sopivan kokonaisuuden kokouspäivällisistä ohjelmallisiin teemailtoihin. Lounaan ja päivällisen välissä tarjoamme myös iltapäiväkahvit makean tai suolaisen leivonnaisen kera. Tarvittaessa toimitamme ruoat ja juomat suoraan kokoustiloihin, joten teidän ei tarvitse siirtyä tilasta toiseen ruokailemaan.

Valitse mieleisesi valmiista kokouspaketeista tai suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus - kokouspalvelumme on teidän käytössänne!

Olemme suunnitelleet valmiiksi muutaman kokouspaketin, mutta palvelemme kaikkia kokousryhmiä yksilöllisesti. Voit valita kokouspaketeista mieleisesi tai muuttaa niitä paremmin tarkoituksiisi sopivaksi. Tarvittaessa suunnittelemme juuri teille sopivan kokouspaketin. Räätälöimme kokousryhmille myös vapaa-ajanvietto-ohjelmia asiakkaan toivomusten mukaisesti. Tänä päivänä kokouksen ei tarvitse olla pelkästään kokoustiloissa istumista, syömistä ja saunomista. Kokoukseen voi liittää monenlaisia oheisohjelmia, jotka antavat kokousryhmälle uusia kokemuksia ja samalla lujittavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.