Kokoushuvila Villa Aurum

luxusta kokouksiin

 

Kokoushuvila  Villa Aurumin  juha-ja kokoustilasta saat toimivat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoussaliin voi tehdä ryhmäpöytiä , luokkamuodon tai pitkät juhlapöydät  illallista varten.

Villa Aurum soveltuu erinomaisesti kokouskäyttöön, max. 25 henkilön kokouksille. Kokoushuvila Aurumissa nopea wlan, langaton videotykki, valkokangas ja fläppitaulut sekä äänentoisto.

Majoitustilaa on runsaasti: 7 kpl 2hh ja kaikissa on omat kylpyhuoneet. Kokoushuvila Aurumin läheisyydessä sijaitsee lisäksi useita muita huviloita, joista saa lisämajoitusta 1 tai 2 hengen huoneissa.

Lähimpänä Aallotar (80m), johon on helppo siirtyä valaistua tietä pitkin. Aallottaressa on majoitustilaa 8 henkilölle. Lisätietoja Aallottaresta

Kokoustaessa tulee nälkä ja Villa Aurumin keittiö onkin hyvin varusteltu, joten kokkailu onnistuu loistavasti. Vaihtoehtoisesti ruoat voi tilata myös Lehmonkärjestä. Lehmonkärjen catering huolehtii tarvittaessa aamiaisesta, lounaasta, iltapäiväkahvista sekä illallisesta. Ruoka on aitoa, itsevalmistettua lähiruokaa. Ruoat voi tilata suoraan Villa Aurumiin tai muuhun valitsemaanne tilaan.                                       Lisätietoja ravintolatiloistamme

Kokoushuvila Aurumissa on erinomaiset saunatilat sekä iso pukuhuone ja pesuhuone. Terassilla on lisäksi ulkoporeallas, josta on näkymä suoraan Päijänteelle. Mikäli yrityksenne haluaa erilliset saunat naisille ja miehille, se onnistuu joustavasti. Jokaisessa huvilassamme on omat saunat ja lisäksi päärakennus Isohaavan yhteydessa on suuret saunatilat. Isohaavan yhteydessä Päijänteen rannalla on myös aito savusauna, uusi lasisauna sekä kuumavesiallas.