Vip-huvila,  kokoushuvila 10-17 hengelle.

Vip-huvilassa on juhlallisen korkea ja avara olohuone, josta avautuu huikeat näkymät Päijänteelle. Tunnelmallisessa erkkeritilassa voit rentoutua katsellessasi loimukivisen takan tulta sekä lasierkkeristä avautuvaa luontoa. Kokoushuvila on aivan Päijänteen rannassa ja sen suuri terassi mahdollistaa grillijuhlien toimivuuden sekä jopa illallistarjoilut ulkosalla sään salliessa.

Kokoushuvilasta löytyy myös hyvä seurustelusauna muotoistuimineen. Ulkoterassilla heti saunan vieressä on iso ulkoporeallas hierontatoiminnoin.

Olohuoneeseen on tilaa 17 henkilön kokoukselle.

Kokoushuvilassa on nykyaikaiset kokousvälineet kuten langaton valokuitu-yhteys (WLAN) ja videotykki. Huvila sopii erityisesti muun muassa ryhmäpalavereihin ja pieniin juhlatilaisuuksiin.

Samassa rakennuksessa on kätevästi majoitustilaa 10 hengelle kahden hengen huoneissa.  Mikäli lisämajoitustilaa tarvitaan, kävelymatkan päässä (200 m) on lisää majoitushuviloita.

Illallisen voitte tilata cateringpalvelustamme joko vip-huvilalle tai elämykselliseen kohteeseemme, kuten metsästysmajalle. Kokoushuvilan aamiaiset ja lounaat tarjoillaan edustushuvila Isohaavan ravintolassa.

VIP- huvilalle voi myös saapua Päijänteeltä isommallakin veneellä tai lennättää vieraat helikopterilla suoraan läheiselle isolle hiekkarannalle. Kokoushuviloillemme on mahdollisuus myös tilata kokouksen päätteeksi erilaisia rentouttavia palveluita, kuten hierojia, liikunnanohjaajia tai ohjelmallisia aktiviteetteja.

Ohjelmapalvelut

  • Henkilömäärä: max. 17 henkilöä
  • Kokousmuoto: neuvottelumuoto
  • Kokoustilan pinta-ala: 70 m2
  • Koko huvilan pinta-ala: 160/200 m2

Varustus: Piirtoheitin, valkokangas,2kpl fläppitauluja, radio/cd-soitin, televisio dvd-soitin

Tilauksesta: videotykki, adsl-yhteys

Majoitus: majoitustilaa 10 henkilölle/2hh, 5 henkilölle/1hh, lisämajoitustila n.200 metrin etäisyydellä