Moottorikelkkasafari

Tule kurvailemaan ja koe elämyksiä Päijät-Hämeen järvi- ja harjumaisemissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä oppaat neuvovat kelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafaresta voi valita parhaiten taitojaan vastaavan. Valittavissa on kaikkea aloittelijoiden lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin safareihin. Retken järjestäjä tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet (kypärät, alushuput, haalarit, termokengät, hanskat) ja opastuksen.

Järjestämme moottorikelkkailua tunnin mittaisesta kelkkakoulusta koko päivän täyden palvelun moottorikelkkasafareihin. Hyvät kelkkareitit, ammattitaitoiset kelkkaoppaat, sekä eräkokin taidot tauoilla kruunaavat ryhmäsi nautinnon. Kelkkareitistö on yksi Suomen tunnetuimmista, sillä alueellamme on järjestetty paljon kelkkakilpailuita. Mahtavat harjumaiset maisemat sekä suuret jäiset Päijänteen selät antavat kokeneellekin kelkkailijalle eksotiikkaa, jota ei heti unohda.

Safarit toteutetaan turvallisesti ryhmässä retkityyppisinä tai suurille ryhmille koottuina erilaisina ohjelmarasteina. Ennen starttia puemme päällemme lämpimät varusteet, perehdymme käytettäviin moottorikelkkoihin sekä käymme läpi turvaseikat. Koulutuksen ja tarkistuksien jälkeen starttaamme sovittua kohdetta kohti, poikkeamme huilaamaan ja jatkamme huristelua. Safarin jälkeen maistuu saunominen avantouinnilla ja lämpöisellä tunnelmallisella illallisella.

Salpausselän pohjoisrinteet ovat olleet alueemme lumisimpia paikkoja ja olemmekin voineet kelkkailla joka talvi säistä riippumatta.

Tervetuloa Lehmonkärjen moottorikelkkasafarille kanssamme!

Perhesafari (20km): Kesto 1,5 tuntia. Hinta: 110€, kun 1hlö / kelkka ja 145€, kun 2hlö / kelkka.

Harjusafari (35km): Kesto 2,5 tuntia. Hinta: 140€, kun 1hlö / kelkka. Sis. tarjoilun.

Safari Päijänteen kansallispuistoon (40km): Kesto 2-2,5 tuntia. Hinta: 150€, kun 1hlö / kelkka. Sis. tarjoilun. Vauhdikas safari, joka ei sisällä paljoa maastoajoa.

Pro-safari (50km): Kesto 3,5 tuntia. Hinta: 165€, kun 1 hlö / kelkka. Sis tarjoilun.

Ajamme myös muita etäisyyksiä. Minimi ryhmäkoko 3hlö:ä. Myös lähtöjä yksittäisille asiakkaille. Kysy ajankohtia! Kelkat ovat vakuutettuja. Omavastuuosuus 750€. Opastuskielet: suomi ja englanti.

Reittikartta

Asikkalan moottorikelkkailijat

  • Moottorikelkkailua järven jäällä

    Nauti upeista, lumisista maisemista moottorikelkkasafarilla.
  • Tilaa kokousryhmällesi moottorikelkkasafari

    Kaikki viihtyvät takuuvarmasti moottorikelkkasafarilla.
  • Uusia, tehokkaita moottorikelkkoja Lehmonkärjessä

    Koe vauhdin hurma vähäpäästöisillä, mutta sitäkin tehokkaammilla moottorikelkoilla.