RIB-veneitä Lehmonkärjessä

RIB veneet ovat turvallisia ja nopeita, joita käyttävät normaalisti vain viranomaiset. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä sellaisen kyytiin. Matka Päijänteen kansallispuiston saariin taittuu nopeasti ja saaressa pääset patikoimaan ja nauttimaan eväitä luonnonkauniissa maisemissa. Kelvenne on Padasjoen kunnassa sijaitseva saari, joka sijaitsee Päijänteen kansallispuiston alueella ja on puiston merkittävin saari Pulkkilanharjun saarten ohella.

Kaikkiin RIB-veneretkiin kuuluu varustuksena joko kelluntatakki tai kelluntaliivit ja lähtöpaikkana toimii Lehmonkärki. Kalustona RIB veneet 7-9,5m.

Huom! Hintoihin lisätään veneiden siirtokustannus 500€.

RIB-veneretki Kelventeelle:

Kesto: 2h 

Hinta: 45€/hlö, ryhmähinta min. 4hlöä: 39€/hlö

Laguunikierros RIB veneellä:

Kesto: 2,5h

Hinta: 67€/hlö

Yritystapahtumat:

RIB-safari on kivaa tekemistä porukalla. Vauhdikas retki Päijänteen alueella on mukava päätös tai välipala kokouspäivälle.Uusi kokemus, joka ei jätä ketään kylmäksi ja johon kaikki voivat osallistua. Retket voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan niin kestoltaan, kuin kooltaankin ja niihin voidaan lisätä erilaisia aktiviteetteja sekä tietenkin sauna ja evästys Lehmonkärjessä.

Pelastuspuku-uinti:

Pelastuspuku-uinti on hauska ja erilainen kokemus, et kastu vaikka olet uimassa. Ohjelma alkaa perehdyttämisellä puvun käyttöön ja pukeutumiseen. Vedessä toimitaan kokeneen oppaan johtamana ja suoritamme erilaisia mielenkiintoisia ja mieleenpainuvia tehtäviä. Pukuja voidaan käyttää kesällä ja talvella, erityisesti uinti, jäälle nousu ja "heikkoihin jäihin" putoaminen turvallisesti ovat kokemisen arvoisia. Sinun ei tarvitse osata uida, puku kelluttaa sinut ja opas neuvoo ja ohjaa.

Kesto: 1-2h

Hinta: 60€/hlö

Polttarit:

Helpotusta kaasojen ja bestmanien pulmaan polttariohjelman suunnittelussa. Vauhtia kaipaavat morsiamet ja sulhaset voidaan viedä ikimuistoiselle RIB-safarille Päijänteen ja Vesijärven alueella. Tunnissa ehtii vaikka minne! Lähtöpaikkoina Lehmonkärki, Lahti ja Vääksy. Vauhdikkaan retken jälkeen saunat ja sapuskat Lehmonkärjessä.

Kesto: 2,5h

Hinta: 57€/hlö

  • RIB-vene

    RIB-veneestä ei vauhti lopu Päijänteellä.
  • Pelastuspuku-uinti

    Uida voi joko kesällä tai talvella.