Lehmonkärki-Frisbeegolf

Lehmonkärjen frisbeegolfrata on valmistunut vuonna 2018. Se on Kalevi Louhivuoren suunnittelema ja kiertää upeissa kallioisissa maisemissa Päijänteen kimmeltäessä taustalla. 

Lehmonkärki-frisbeegolf tarjoaa pelaajilleen ammattilaistasoisen täyspitkän 18-väyläisen radan. Radan pisin väylä on 120 metrinen ja lyhin 58 metrinen. Väylistä suurin osa on par 3. Kierros kannattaa aloittaa lämmittelemällä ensin heitoilla harjoituskoriin. Maasto on mäkinen ja vaihteleva. Luonnosta löytyy evääksi mustikoita ja puolukoita ja pelireissun päätteeksi voi käydä virkistäytymässä Päijänteessä

Frisbeegolfin ratamaksut

Päivämaksu           5 € / aikuiset

                               3 € / alle 18-vuotiaat

Kausikortti             50 € / aikuiset

                               25 € / alle 18-vuotiaat

Lehmonkäjen huvila-asukkaille on alennetut hinnat.

Maksu hoidetaan Lehmonkärki Resortin vastaanottoon sen aukioloaikoina
Arkisin 8-16, viikonloppuisin kiinni
Kesäaikaan 15.6.-11.8. joka päivä klo 10-18.

Kesäkahvilamme ihanine itsetehtyine jäätelöineen, leivonnaisineen ja erikoiskahveineen palvelee 19.6.-11.8. joka päivä kello 11-18. Tarjolla on myös keittolounas (paitsi lauantaisin).

Maksuvälineenä vastaanottoon käy pankkikortti ja käteinen. Vastaanoton ollessa kiinni maksut (käteinen) laitetaan radan aloituksessa olevaan postilaatikoon. Ohjeet maksamiseen löytyvät Lehmonkärjen vastaanoton läheltä radan alkupisteestä. Muista tässä tapauksessa varata mukaasi käteistä rahaa.

Yhdistä frisbeegolfailu ja lomailu

Lehmonkärkeen voit tulla pidemmäksikin aikaa. Kokoa kaveriporukka ja vietä hauska viikonloppu tasokkaissa huviloissamme yöpyen ja pelaamisesta nauttien. Lisätietoja huviloistamme täällä ja varaustilanteesta täällä

Tulevat tapahtumat radalla

28.7.2019 NBDG Amateurs @ Lehmonkärki. Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Seuraa Lehmonkärki-frisbeegolfia Instagramissa: