Moottorikelkkasafarit

Tule kelkkailemaan ja koe elämyksiä Päijät-Hämeen järvi- ja harjumaisemissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä oppaat neuvovat moottorikelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafareista voi valita parhaiten taitojaan vastaavan. Valittavissa on kaikkea aloittelijoiden lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin  kelkkasafareihin. Retken järjestäjä tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet (kypärät, alushuput, haalrit, termokengät, hanskat) ja opastuksen.

Järjestämme moottorikelkkailua tunnin mittaisesta kelkkakoulusta koko päivän täyden palvelun moottorikelkkasafareihin. Hyvät kelkkareitit, ammattitaitoiset kelkkaoppaat, sekä eräkokin taidot tauoilla kruunaavat ryhmäsi nautinnon. Moottorikelkkareitistö on yksi Suomen tunnetuimmista, sillä alueellamme on järjestetty paljon kelkkakilpailuita. Mahtavat harjumaiset maisemat sekä suuret jäiset Päijänteen selät antavat kokeneellekin kelkkailijalle eksotiikkaa, jota ei heti unohda.

Moottorikelkkasafarit toteutetaan turvallisesti ryhmässä retkityyppisinä tai suurille ryhmille koottuina erilaisina ohjelmarasteina. Ennen starttia puemme päällemme lämpimät varusteet, perehdymme käytettäviin moottorikelkkoihin sekä käymme läpi turvaseikat. Koulutuksen ja tarkistuksien jälkeen starttaamme sovittua kohdetta kohti, poikkeamme huilaamaan ja jatkamme huristelua. Kelkkasafarin jälkeen maistuu saunominen avantouinnilla ja lämpöisellä tunnelmallisella illallisella.

Salpausselän pohjoisrinteet ovat olleet alueemme lumisimpia paikkoja ja olemmekin voineet kelkkailla joka talvi säistä riippumatta.

Tervetuloa Lehmonkärjen moottorikelkkasafarille kanssamme!

MOOTTORIKELKKASAFAREIDEN HINNAT KAUDELLA 2020 :

Perhesafari (20km): Kesto 1,5 tuntia. Hinta: 120 €, kun 1hlö / kelkka ja 160 €, kun 2hlö / kelkka.

Harjusafari (35km): Kesto 2,5 tuntia. Hinta: 150 €, kun 1hlö / kelkka. Sis. tarjoilun.

Pro-safari (50km): Kesto 3,5 tuntia. Hinta: 175 €, kun 1 hlö / kelkka. Sis tarjoilun.

Ajamme myös muita etäisyyksiä. Minimi ryhmäkoko 3hlö:ä. Myös lähtöjä yksittäisille asiakkaille. Kysy ajankohtia! Kelkat ovat vakuutettuja. Omavastuuosuus 750 €. Opastuskielet: suomi ja englanti.

Lehmonkärki moottorikelkkasafari - uudet sivut

Lehmonkärjen uusilta kelkkasafarisivuilta löydät tasaisesti päivittyvän kuvagallerian sekä lisätietoa erilaisista safarivaihtoehdoista. Moottorikelkkasafarin varaaminen on myös helppoa valmiilla lomakkeella.

Siirry uusille Lehmonkärjen moottorikelkkasafarin sivuille tästä