Ohjelmaa ja tapahtumia

Kokeile lomallasi jotain uutta aktiviteettia.

Lomasta kannattaa ehdottomasti ottaa irti kaikki mahdollinen, ja mitä olisikaan loma ilman kunnon mahdollisuuksia harrastaa mitä lystää? Oli vuodenaika mikä hyvänsä, Lehmonkärjestä löytyy aina mielenkiintoista tekemistä. Mahdollisuuksia löytyy laidasta laitaan; uinnista moottorikelkkasafareihin ja kalastuksesta golfiin. Alueelta löytyy myös leikkipaikka perheen pienimmille. Kisailuhenkisille suunnittelemme ja järjestämme leikkimielisen peliturnauksen omien toiveiden mukaisesti.

Uutta voi kokea myös aidossa savusaunassa, joka sijaitsee aivan Päijänteen rannalla. Lue lisää Lehmonkärjen saunomismahdollisuuksista "Saunatilat" -osiosta.

Lehmonkärjestä voi vuokrata erilaisia aktiviteettivälineitä

Jos et omista pelivälineitä esimerkiksi tennikseen, ei hätää. Meiltä voi vuokrata tarvittavat pelivälineet edulliseen hintaan. Lehmonkärjen pelialuetta on mahdollista vuokrata hintaan 15€/h. Siellä voi pelata muun muassa tennistä, lentopalloa, sählyä ja jättijalkapalloa. Pelivälineistä veloitetaan erikseen. Lisäksi alueella voi pelata frisbee golfia, rantalentopalloa, biljardia ja pöytätennistä. Meillä on myytävänä myös kalastuslupia sekä green fee -pelilippuja Kanava Golf -golfkentälle Vääksyyn.

Lehmonkärjestä voi vuokrata veneen kalastusretkelle tai vaikkapa Päijänteen kansallispuiston retkeä varten. Vuokrattavana on myös kalastusvälineitä. Soutu- ja polkuveneet ovat mökkiläisten vapaassa käytössä.

Ota osaa Päijät-Hämeen alueen tapahtumiin

Lomaa ei tarvitse viettää paikallaan, vaan Lehmonkärjestä on helppo lähteä tutustumaan kauniiseen Päijät-Hämeeseen. Päijät-Hämeen seutu tarjoaakin runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia. Etäisyydet ovat lyhyitä ja Lahteenkin on vain 35 minuutin ajomatka.

Lehmonkärjen ravintola Ometassa järjestetään Herkkujen illat heinäkuun jokaisena torstai-iltana. Ometta toimii tilausravintolana, joten muistathan tehdä pöytävarauksen ajoissa.