Isohaapa

Lehmonkärjen edustushuvila Isohaapa tarjoaa tunnelmalliset tilat niin häihin kuin muihinkin perhejuhliin. Edustushuvila Isohaapa on myös edelläkävijä energiaratkaisuissa. Se käyttää ekologisia lämmitysratkaisuja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, kuten järvilämpöä, aurinkoenergiaa ja lämmön talteenottoa. Puupintojen pehmeä ilme, ikkunoista näkyvä järvimaisema juhlatiloissa luovat miellyttävän ilmapiirin.

Isohaapa on rakennettu kauniille paikalle Päijänteen rannalle. Laaja pihapiiri tarjoaa kesäaikaan vaikka mahdollisuuden grillijuhliin tai häävastaanoton pitämiseen nurmikentällä tai laiturilla auringon paisteessa. Edustushuvila Isohaapa mahdollistaa jopa 80 henkilön tai max.120 henkilön perhejuhlan tai asiakastilaisuuden. Tanssipaviljonki, huvilan terassit sekä sisätilat muodostavat kokonaisuuden, jopa 200 hengen kesäjuhliin. Juhlasalissa on surround – äänentoisto, johon voi liittää tietokoneen tai mp3-soittimen 3,5mm kuulokeliitännällä, dvd- ja cd-soitin, iso lcd – televisionäyttö. Huvilan yläkertaan katetaan ruoka- ja kahvitarjoilut buffetpöytään.

Edustushuvila Isohaavalla on tarjoilukeittiö, jossa tarjoilun hoitaa joko Lehmonkärki catering tai pitopalvelu. Lehmonkärjen catering tai pitopalvelu hoitaa myös astiaston tilaisuuksiin. Edustushuvila Isohaavalla onnistuu illallistarjoilut tai vieraat voivat siirtyä tunnelmallisiin illallistiloihin, joita muun muassa ovat metsästysmaja, ravintola Ometta tai hirsilinnake yli 20 hengen ryhmille.

Alakerrasta löytyy tunnelmallinen takkahuone ja saunatilat pukuhuoneineen. Edustushuvila Isohaavan yhteydessä on myös tanssipaviljonki, Hot tub-lämminvesiallas, savusauna ja lasisauna sekä erillinen uimalaituri, josta voi pulahtaa talvisin vaikka avantoon. Isohaavan vieressä on erillinen laivalaituri, jonne voi saapua Päijänteeltä vaikka isolla risteilyaluksella. Huvilan hiekkarannalle voi laskeutua helikopterilla tai saapua vesitasolla. Edustushuvila Isohaavalle on mahdollisuus myös tilata erilaisia rentouttavia palveluita, kuten hierojia, liikunnanohjaajia tai ohjelmallisia aktiviteetteja.

Ohjelmapalvelut

  • Henkilömäärä:
    • luokkamuodossa max. 80 hlö
    • Juhlatilana max. 120 hlö
  • Juhlasalin pinta-ala: n. 140m2
  • Koko huvilan pinta-ala: n. 600 m2 tanssipaviljonki 200 m2

Catering: Tilassa tarjoilukeittiö, jossa Lehmonkärjen catering tai pitopalvelu hoitaa tarjoilun

Erikoisuus: Hot tub- lämminvesiallas (optiona), talvella avanto, savusauna ja lasisauna (optiona), erillinen tanssipaviljonki, mahdollisuus Marleena – lautta risteilyyn (optiona).