Ravintolamme

Lehmonkärjen ravintolat

Lehmonkärjen alueelta löytyy erilaisia tunnelmallisia ravintolatiloja sekä yritys- että perhetilaisuuksiin. Tiloja voidaan muuttaa tilaisuuden luonteen mukaisesti eri teemoihin. Voit esimerkiksi kokea Oscar-gaalan tunnelmaa edustushuvila Isohaavassa, nauttia herkkujen illasta 1700-luvun loppupuolen Ometta-ravintolassa tai herkutella seitsemän sortin kahvipöydässä Haanokin empire-salissa. Hirsilinnoituksessamme pääset osalliseksi keskiaikajuhlaan.

Teema-illallisten menuihin voit tutustua lähemmin "Teema-illalliset" -osiossa.

Juhlien yksityisyys on taattu

Koska ravintolamme ovat tilausravintoloita, asiakkaille voidaan taata yksityisyys niin yritys- kuin perhetilaisuuksiin. Suurimmat ravintolatilamme ovat edustushuvila Isohaapa ja Ometta, joissa voi järjestää juhlan tai tilaisuuden jopa 120 hengelle. Isohaavan ja Ometan sijaitessa niin etäällä toisistaan, juhlaseurueet voivat takuuvarmasti juhlia rauhassa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. 

Jokakesäiset herkkujen illat

Heinäkuun jokaisena torstai-iltana järjestämme herkkujen iltoja ravintola Vellamossa klo 18.00 alkaen. Ravintola toimii tilausravintolana, joten illat toteutetaan etukäteen tehtyjen pöytävarausten mukaan. Kaikki alueella liikkuvat matkailijat ja kesämökkiläiset ovat tervetulleita. Lue lisää...

Pendolino-juna liikennöi tilauksesta

Lehmonkärjessä ei tarvitse käyttää omia kulkuvälineitä liikkuakseen ravintolasta huvilamajoitukseen, vaan alueella liikennöi Lehmonkärjen oma Pendolino. Se huolehtii asiakkaat ravintolaan ja huvila-alueelle tilauksesta, eri veloituksesta.

Täällä pääset katsomaan viimeisimmän Oiva-raportin

  • Nauti herkullisesta lounaasta

    Herkullinen lounas kokouksen lomassa.
  • Herkullinen juhlamenu Ometta

    Juhlamenun kattaus.