Villa Aurum soveltuu kokousten ja perhejuhlien lisäksi erinomaisesti illanviettoihin. Villa Aurumissa on tilaa järjestää hieman suuremmatkin illanistujaiset  työ- tai ystäväporukan kesken. Suuressa keittiössä mahtuu kokkaamaan useampikin kokki samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti iltapalan tai juhlallisen illallisen voi tilata Lehmonkärjen omasta cateringista. Toimitamme ruoat kuumana perille, eikä sinun ja seurueesi tarvitse tehdä muuta kuin istahtaa valmiiseen illallispöytään. Omien nautiskelujuomien tuominen Villa Aurumiin on täysin sallittua ja tarvittaessa teemme juomatilauksen puolestasi.

Villa Aurumissa on hyvin varustellut saunatilat: iso pukuhuone, useilla suihkuilla varustettu pesuhuone, sauna sekä iso, hierontatoiminnoin varustettu ulkoporeallas terassilla. Terassilta on suora näkymä Päijänteelle, joten uiminenkin onnistuu.

Villa Aurumissa on seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joten majoitustilaa on runsaasti. Lisäksi jokaisessa makuuhuoneessa on 1-2 vuodetuolia. Lisämajoitustilaa on saatavissa lähellä sijaitsevista huviloista.

  • Villa Aurumissa voit rentoutua monella tapaa

    Sauna, kuumavesiallas ja rauhoittava takkatuli rentouttavat varmasti.
  • Villa Aurumin ulkoporeallas

    Hierovassa ulkoporealtaassa rentoudut varmasti.